Fysio fitness Coerver

Met ons programma : fysio fitness Coerver bieden wij  de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan in onze oefenzaal.

Ons principe is heel eenvoudig:

Fysio fitness loopt altijd via een automatisch incasso en nieuwe aanmeldingen kunnen aan het begin van elke maand starten.

De kosten zijn € 19.50 per maand en zijn per maand opzegbaar.

De eerste sessie van fysio fitness is altijd begeleid, door een van onze therapeuten in opleiding, de betaling hiervan geschiet volgens afspraak.

Deze stelt tijdens de eerste trainingssessie een programma met u op en geeft uitleg over de apparatuur en materialen.Iedereen wordt geacht na gebruik van apparaten en materialen zelf reinigen.

Onder normale omstandigheden is fitness mogelijk van 8.00 uur tot 15.00 uur, op maandag, woensdag en vrijdag,voorop gesteld dat er wel iemand aanwezig is. In geval van huisbezoeken kan het zijn dat er geen fitness mogelijk is. Daarom worden vaste afspraken voor ingepland, we willen geen vrije inloop! 

Wij, als Fysiotherapie behouden ten alle tijden het recht om tijden te blokken voor vrije fitnessers. Onze patienten staan op de eerste plaats.

Iedereen maakt de gebruikte materialen zelf schoon en neemt een eigen handdoek mee.