Fysiotherapeut i.o.

WhatsApp ImageSering

We hebben in onze praktijk regelmatig fysiotherapeuten in opleiding, afkomstig van de Hogeschool Zuyd, die in het kader van het eindexamen 11 weken stage bij ons lopen. De fysiotherapeut in opleiding loopt bij zowel Ron Coerver als Danielle Voragen-Fokkens als Fabrice Houtvast stage. Hier onder stelt de fysiotherapeut  in opleiding zich voor:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sering Perdok en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in Heerlen en naast school beoefen ik freestyle snowboarden in SnowWorld Landgraaf. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van de opleiding fysiotherapie aan Zuyd hogeschool. Ik zal de komende 11 weken als fysiotherapeut i.o. rondlopen bij Fabrice en Danielle. Ik hoop dat ik de komende periode veel zal leren en dat ik jullie goed kan helpen. Als jullie feedback of verbeterpunten hebben hoor ik deze graag. Hopelijk tot snel!

 

Ik loop deze stage van 22 augustus 2022 tot en met 11 november 2022.

591df304 F6fd 414c B99c F458c84f9eab 2

Mijn naam is Stijn Daemen. Ik ben 23 jaar oud en ik zit in het 4de leerjaar van de opleiding fysiotherapie op hogeschool Zuyd. Ik combineer de opleiding met topsport. Ik doe op hoog niveau wielrennen. Ik hoop deze stage periode veel te leren en zo een goede fysiotherapeut te worden. Ik heb heel veel zin in komende periode om in deze praktijk mezelf nog beter te ontwikkelen als fysiotherapeut. Twijfel niet als er vragen of verbeterpunten voor mij zijn om deze met mij te delen. Ik sta altijd open voor feedback.

 

Mijn stage periode loopt van 22-08 t/m 3-02