Fysiotherapeut i.o.

Afbeelding1

We hebben in onze praktijk regelmatig fysiotherapeuten in opleiding, afkomstig van de Hogeschool Zuyd, die in het kader van het eindexamen 11 weken stage bij ons lopen. De fysiotherapeut in opleiding loopt bij zowel Ron Coerver als Danielle Voragen-Fokkens als Fabrice Houtvast stage. Hier onder stelt de fysiotherapeut  in opleiding zich voor:

Hoi allemaal,

Ik zal mij even kort voorstellen. Ik ben Lize Donners en ik ben 20 jaar oud. Ik zit nu in het vierde leerjaar van de opleiding fysiotherapie en loop mijn derde stage bij fysiotherapie Coerver onder begeleiding van Danielle en Fabrice.

Ik woon in Sweikhuizen en Puth, twee kleine dorpjes naast Geleen, dus spreek gerust in het dialect met mij ;). In mijn vrije tijd teken ik graag, doe ik leuke dingen met familie/vrienden/vriendinnen en werk ik in de bediening en achter de bar in een klein restaurantje in Oud-geleen. 

Ik loop stage van 28 augustus tot 17 november 2023 en ik kijk er naar uit om veel te leren bij fysiotherapie Coerver!

Tot snel in de praktijk!

Ryan

Hallo, 

Mijn naam is Ryan Janga, ik kom uit Curaçao en ben 27 jaar oud.

Ben derdejaars student fysiotherapie en begin mijn eerste stage periode hier. Mijn avonden vul ik graag met cheerleading en olympische gewichtheffen.  

Ik hoop vooral veel kennis en praktijk ervaring op te lopen om als therapeut vooruit te gaan. 

We zien elkaar in de praktijk! 

Ik loop stage van 28 augustus tot 17 november 2023