Ron Coerver (BIG: 89033371104)

Ron CoerverRon Coerver is in 1989 als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen en is sinds maart 2008 werkzaam in deze praktijk. Sinds 1-1-2013 is hij eigenaar.
Hij behandelt zowel patiënten binnen de praktijk als aan huis, indien de omstandigheden dit vereisen. Hiervoor heeft hij in Aken, Duitsland in een revalidatiecentrum gewerkt ,waar hij veel ervaring heeft opgedaan met orthopedie , neurologie en pediatrie.

Zijn interesse gaat vooral uit naar het behandelingen van patiënten met schouder of knieklachten. Tevens is hij aanspreekpartner voor de praktijk betreffende het DBC COPD. Recente cursussen die hij gevolgd heeft zijn Medical Taping, Schoudercursus, Beweegprogramma COPD, Beweegprogramma Arthrose en Looptherapie bij perifeer arterieel vaatlijden. Sinds 8 maart 2010 is hij gecertificeerd in het uitvoeren van de Lymfedrainage ad Modum Vodder / Oedeemfysiotherapie. Verder heeft hij in juni 2010 de cursus Craniofaciale en Craniomandibulaire Fysiotherapie met goed gevolg afgesloten. In november 2010 heeft hij de vervolgcursus "Beweegprogramma Coronaire Aandoeningen en Hartfalen" gevolgd.
Verder is hij lid en secretaris/ penningmeester van het Schoudernetwerk Oostelijk Zuid Limburg. 
Sinds 2014 is hij verzorger/fysiotherapeut bij vv. Chevremont.
Sinds 2015 is hij bezig, zich te bekwamen in de muskuloskeletale echografie.Ik heb de cursus "Basiscursus Echografie " bij het NT-E in Amersfoort gevolgd en sinds kort behandel ik patienten met EPTE® .
Aanwezig: ma - di - wo - do - vrij