Ron Coerver (BIG: 89033371104)

Ron CoerverRon Coerver is in 1989 als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen en is sinds maart 2008 werkzaam in deze praktijk. Sinds 1-1-2013 is hij eigenaar.
Hij behandelt zowel patiënten binnen de praktijk als aan huis, indien de omstandigheden dit vereisen. Hiervoor heeft hij in Aken, Duitsland in een revalidatiecentrum gewerkt ,waar hij veel ervaring heeft opgedaan met orthopedie , neurologie en pediatrie.

Mijn interesse gaat vooral uit naar het behandelingen van patiënten met schouder of knieklachten.
Tevens ben ik aanspreekpartner voor de praktijk betreffende het DBC COPD.
Recente cursussen die ik gevolgd heb, zijn Medical Taping, Schoudercursus, Beweegprogramma COPD, Beweegprogramma Arthrose en Looptherapie bij perifeer arterieel vaatlijden.
Sinds 8 maart 2010 ben ik gecertificeerd in het uitvoeren van de Lymfedrainage ad Modum Vodder / Oedeemfysiotherapie. Verder heb ik in juni 2010 de cursus Craniofaciale en Craniomandibulaire Fysiotherapie met goed gevolg afgesloten.
In november 2010 heb ik de vervolgcursus "Beweegprogramma Coronaire Aandoeningen en Hartfalen" gevolgd.
In de loop der jaren heb ik me, middels nauwe samenwerking met orthopeden en diverse opleidingen gespecialiseerd in schouderproblematiek. Hierbij richt ik me naast reguliere schouderklachten vooral op pre- en postoperatieve revalidatie. Ik ben als specialist aangesloten bij het Schoudernetwerk Oostelijk Zuid- Limburg.
Verder ben ik lid en secretaris/ penningmeester van het Schoudernetwerk Oostelijk Zuid Limburg. 
Sinds 2014 ben ik verzorger/fysiotherapeut bij vv. Chevremont.
Sinds 2015 ben ik bezig me te bekwamen in de muskuloskeletale echografie.Ik heb de cursus "Basiscursus Echografie " bij het NT-E in Amersfoort gevolgd en behandel ik patienten met EPTE®  met goede resultaten.
Aanwezig: ma - di - wo - do - vrij