Tom van Haandel

Tom Van HaandelTom van Haandel is in 2012 als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen en is sinds Juli 2012 werkzaam in deze praktijk. Hij behandelt zowel patiënten binnen de praktijk als aan huis. Recentelijk heeft Tom zijn opleiding tot oedeemfysiotherapeut afgesloten. Sinds 2015 is hij bezig, zich te bekwamen in de muskuloskeletale echografie. Hij volgt hiervoor om te beginnen de cursus "Basiscursus Echografie " bij het NT-E in Amersfoort

Ik ben Tom van Haandel en heb in 2012 mijn diploma gehaald als fysiotherapeut op de hogeschool Zuyd te Heerlen. Tijdens mijn verschillende stages heb ik veel ervaring opgedaan bij patiënten met orthopedische en neurologische aandoeningen en heb ik een breed scala aan verschillende aandoeningen gezien en behandeld. Ook heb ik tijdens mijn opleiding stage gelopen op de orthopedie afdeling in het ziekenhuis in Heerlen. Hier heb ik me op communicatief vlak goed ontwikkeld en heb ik veel ervaring opgedaan bij patiënten die een nieuwe heup of knie kregen.Naast mijn werk als fysiotherapeut voetbal ik in mijn vrije tijd bij SVN/BTB onsultancy. Naast voetballen sport ik nog twee keer per week bij Anytime fitness. Ik ben heel gemotiveerd om nog veel bij te leren en mij te ontwikkelen binnen het team.
 Sinds 2015 ben ik bezig, me te bekwamen in de muskuloskeletale echografie. Ik heb de cursus "Basiscursus Echografie " bij het NT-E in Amersfoort gevolgd en sinds kort kan ik patienten ook met EPTE® behandelen.
Aanwezig: ma - di - woe - do